Több mint 20 éve minden nyáron egy hetes Önvédelmi Tábort szervezünk gyermekek és felnőttek számára, mely a védelemről, a fogásból való szabadulásról, eséstechnikákról, de leginkább a konfliktuskerülő és konfliktuskezelő magatartásról szól.

 

Az önvédelmi technikák elsajátítása mellett a résztvevők betekintést nyerhetnek a harcművészetek világába is. Célunk, hogy mind a fiatalok, mind az idősebb korosztály körében népszerűsítsük a testmozgást, az egészséges életmódot és a hagyományok tiszteletét.

Alpítványunk idén immár 21. alkalommal rendezi meg az Önvédelmi Tábort Délegyházán.

Időpont:

2017. július 30. - augusztus 4.

Helyszín: Budapesttől 25 km-re, Délegyháza, Nomád kemping IV-es tó

Tábordíj: 30.000 Ft/fő

Nagycsaládosoknak illetve több fő/család esetén: 28.500 Ft/fő

A díj tartalmazza a napi háromszori étkezést és a szállást 2-10 fős sátrakban.

Befizetésre van lehetőség csekken, illetve átutalással is.

Átutalási bankszámlaszám:

Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány

OTP Bank  11739030-20046956

A közleményben kérjük tűntesse fel a táborozó nevét.

További információ: Orszáczki Zsófia

Telefon: 06-30-222-14-29

Email: info@onvedelmi-tabor.hu

Kapcsolatfelvételi ürlap:

 

 

 

 

Facebook oldalunk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tábor idén is barátságos környezetben, egy tiszta vizű, csodálatos tó partján lévő hideg-melegvizes zárt kempingben kerül megrendezésre.

 

A leutazás egyénileg is megoldaható, emellett igény esetén a gyermekek oda- és visszajutását a táborba felnőtt felügyelettel ellátott autóbusszal biztosítjuk. A táborban számos feketeöves mester és pedagógus segíti a gyerekek szabadidejének hasznos eltöltését. Ezen felül a táborlakók részére huszonnégy órás egészségügyi felügyeletet biztosítunk.

Egy héten keresztül teljes ellátást, strandolást biztosítva, játékos edzések során ismerkednek meg a résztvevők az önvédelem alapjaival. Elsajátítják a megfelelő viselkedést, a konfliktuskerülő magatartást és az ösztönös védekezést klasszikus tábori körülmények között.

A táborunkat az iskolákkal együttműködve szervezzük. Több éves munkánkban a tanárok és szülők is részt vettek, akik számos alkalommal elismeréssel nyilatkoztak szervezetünkről.

 

 

Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány

1149 Budapest, Buzogány utca 5. II./8.

Adószám: 18113035-1-42

Az iskolákkal történő közös munka mellett, együttműködünk a Bűnmegelőzési Osztállyal,  és számos ismert alapítvánnyal mint például a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, vagy  a Fióka Alapítvány.

 

Az elmúlt évek során számos Harcművészeti Gálát szerveztünk, melyek célja a rászorulúk támogatása mellett a különböző harcművészeti stílusok és iskolák közötti kapcsolat ápolása. 

 

Rendezvényeink megszervezéséhez elsősorban anyagi támogatásra van szükségünk, azonban szívesen fogadunk bármilyen nem anyagi jellegű felajánlást is, mely vagy a rendezvényeken értékesített tombolán keresztül járul hozzá a támogatáshoz, vagy pedig a szervezésben jelent számunkra nagy segítséget.
 
 
Amennyiben egyetért a Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány által képviselt nemes üggyel,
arra kérjük járuljon hozzá Ön is a táborunk sikeréhez.
Szívesen fogadunk bármilyen anyagi és nem anyagi jellegű felajánlást.

Átutalási bankszámlaszám:
  Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány
  OTP Bank  11739030-20046956

A gyermekek nevében ezúton is köszönünk minden múltbéli és jövőbeni támogatást!

A Kenshin Szabó András által alapított Harcművészek a Gyermekekért Alapítvány keretein belül évek óta támogatjuk a rászorulókat, a karitatív szervezeteket és intézményeket, illetve a kiemelten hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat.

Több évtizedes működésünk ideje alatt több ezer fiatalnak adtunk hitet, szeretetet és megértést. Harcművészeti stílusunkat és hatékony pedagógiánkat - melyet mind a régebbi, mind a jelenlegi oktatással foglalkozó minisztérium elismert és elfogadott - több száz referencia igazolja.

 

Számos iskolában tanítunk, ahol nemcsak önvédelmi technikákat oktatunk, hanem olyan emberi erényekre is felhívjuk a fiatalok figyelmét, mint a tisztelet, az alázat, a hűség és a hazaszeretetet.

Galériák az előző évek táborairól

2014
2014

Alapítványunk tevékenységéről

Az Önvédelmi Táborról bővebben

Támogatások, felajánlások

2011
2011
2016
2016

A 2017-es tábor galériája

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk. Hamarosan felkeressük.